< takaisin

JUST TERVEYSKESKUS

Järvenpää 2016 (Järvenpää Healthcare Center)
Suunnittelualueeseemme kuului koko rakennuksen kaikkien sisätilojen pintamateriaali- ja värisuunnittelu, suurin osa kiintokalusteista sekä irtokaluste- ja tekstiilisuunnittelu. Lisäksi osallistuimme mm. valaistuk-sen, opasteiden ja grafiikoiden suunnitteluun. Lähtökohtana oli luoda sisätilat, jotka palvelevat parhaalla mahdollisella tavalla kaikkia käyttäjiä, niin henkilökuntaa kuin asiakkaitakin. 

Terveydenhuollon tiloja suunnitelta-taessa ergonomia, esteettömyys ja puhtaanapitoon liittyvät seikat ohjaavat kaikkia suunnitteluratkaisuja, mutta ne pyrittiin ratkaisemaan siten, että lopputulos ei alleviivaa näitä erityispiirteitä vaan soveltuu kaikille. Sisustuksella haluttiin viestiä välittämistä ja arvostusta niin asiakkaita kuin tärkeää työtä tekevää henkilökuntaa kohtaan.

Paikallisuus ja käyttäjälähtöisyys näkyvät sisustuksessa monella tapaa; Järvenpään luontoa ja kulttuuria on tuotu mukaan sisustukseen paikallisilla valokuvilla sekä Järvenpään lukion oppilaiden kanssa suunnitelluilla lasiseinäkuvioinneilla ja seinägrafiikoilla. Myös järvenpääläiset esikoululaiset ja ekaluokkalaiset ovat osallistuneet lasten odotustilojen ideointiin.
< takaisin